Home Achterhoek ZZC’20 stopt met eerste zondagteam

ZZC’20 stopt met eerste zondagteam

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Gelderlander meldt dat de Zelhemse fusievereniging ZZC’20 dit seizoen voor het laatst met een eerste elftal op de zondag speelt. In 2020 fuseerden zaterdagclub Zelos en zondagclub vv Zelhem tot ZZC’20. Dit seizoen speelt ZZC’20 als derdeklasser op zaterdag en als vijdeklasser op zondag.

Op de Algemene ledenvergadering van ZZC’20 op 29 augustus werd besloten om vanaf seizoen 2023/24 alleen nog met een eerste zaterdagelftal verder te gaan, dit mede op basis van de wensen van de (jeugd)leden en onderzoek bij fusieverenigingen.

Het zondagteam van ZZC’20 heeft inmiddels al twee bekerwedstrijden achter de rug: woensdagavond werd met 4-2 van GWVV verloren, zondag werd met 0-0 gelijk gespeeld tegen vv Montferland. Zaterdag wordt er Sportpark de Pol een vriendschappelijk duel tussen het zaterdagteam en het zondagteam gespeeld waarna op woensdag 14 september het bekertoernooi wordt afgesloten met een uitwedstrijd tegen Den Dam.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |