Home Scheidsrechter Jan Blaauw Rubriek scheidsrechter: Concordia Wehl – Gelders Eiland

Rubriek scheidsrechter: Concordia Wehl – Gelders Eiland

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

KNVB-scheidsrechter Jan Blaauw fluit regelmatig op zondag wedstrijden in het amateurvoetbal en geeft de lezers van Voetbal Gelderland met een knipoog een inkijkje in de belevenissen van een fluitende liefhebber. 

4 september 2022Concordia Wehl- Gelders Eiland 4-1

Ontvangst scheidsrechter: De ontvangst was prima, al bij het hek van de ingang stond een vrijwilliger die mij ontving en naar de bestuurskamer bracht waar een kopje koffie en een plakje cake voor me klaarstond. Na een leuk gesprek over het komend seizoen werd ik begeleid naar de kleedkamer.

Kleedkamer: De kleedkamer was een voldoende: groot, schoon en voorzien van een stoel en een tafel. De douche voldeed: het water was warm en de douche was schoon.

Wedstrijd zelf: Een wedstrijd voor de beker laat vaak een groot kwaliteitsverschil zien, zo ook deze wedstrijd. Je kon zien dat Concordia een paar maatjes te groot was. Verder een prima wedstrijd ook omdat Gelders Eiland de huid duur verkocht. Wedstrijd zonder kaarten, uitslag 4-1.

Kantine: De kantine was een gezellige aangelegenheid ook het buiten terras was een aangename verrassing.

Derde helft: Een goed glas bier en Max Verstappen op groot beeld waren de ingrediënten om mij nog even te doen besluiten te blijven zitten. Kortom: een hele fijne kantine met genoeg vertier voor een goede derde helft.

Consumptie/snack van de club: Na de wedstrijd was het bier gratis en stond er een lekkere bittergarnituur klaar.

Tip van de scheids: Een plankje onder de douche om je shampoo neer te zetten.

Al met al een leuke wedstrijd om het voetbalseizoen 2022/2023 mee van start te gaan!

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl