App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Snelle trainerswissel amateurs NEC

Snelle trainerswissel amateurs NEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Gelderlander meldt dat Engin Dag per direct de nieuwe trainer is van de amateurs van NEC. Bij de zondag tweedeklasser uit Nijmegen wordt hij de opvolger van Eric van Dreumel die pas net begonnen was. De 43-jarige Dag was jarenlang trainer van SV Waalstad en was net gestopt bij de Nijmeegse derdeklasser.

Na een turbulent seizoen waarin de amateurs van NEC noodgedwongen uit de competitie stapte en daardoor degradeerde naar de tweede klasse werd er de afgelopen maanden druk aan een nieuw elftal gebouwd. Veel spelers die in 2021 vertrokken keerden terug op De Eendracht. Van Dreumel zou het trainen van NEC niet kunnen combineren met zijn werk en stapt nu op voordat het seizoen echt begonnen is.

NEC begint zondag aan de bekercompetitie met een thuisduel tegen SC Bemmel en heeft met De Bataven en Spero nog twee pittige tegenstanders in de beker voordat op 25 september de competitie gestart wordt met een thuiswedstrijd tegen VVG’25.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |