App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Bennekom mist sterkhouder voorlopig

Bennekom mist sterkhouder voorlopig

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eersteklasser VV Bennekom moet het de komende acht weken zonder centrale verdediger Mike Janssen doen. De in 2020 van WAVV overgekomen sterkhouder is vanwege een neuskwetsuur voorlopig uitgeschakeld.

Zaterdag won Bennekom op De Eikelhof met klinkende cijfers van tweedeklasser De Valleivogels. Dankzij twee doelpunten van Just Berends en goals van aanwinst Kai Huisman, Roy de Graaf en de nieuwe spits Viggo Koeleman werden de bezoekers uit Scherpenzeel met 5-0 verslagen.

Dinsdag 6 september start Bennekom de bekercompetitie met een thuiswedstrijd tegen tweedeklasser OVC’85. In verband met de Airborne wandeltocht werd dit pouleduel drie dagen uitgesteld. Komende dinsdag oefent Bennekom tegen eersteklasser Roda’46 in Leusden.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |