App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Eldenia wint eigen toernooi

Eldenia wint eigen toernooi

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eldenia heeft het eigen toernooi probleemloos gewonnen. In de finale was de derdeklasser uit Elden met 5-0 te sterk voor vierdeklasser SC Veluwezoom. Halverwege was het al 2-0 voor Eldenia dat in de halve finale al met 7-0 van vv Montferland had gewonnen. Het was een druk weekend voor SC Veluwezoom, op zaterdag verloor de club uit Velp ook de finale van de Rheden Cup. VV Dieren was toen met 4-0 te sterk.

Zaterdag vierdeklasser Zuid Arnhem was zondagmiddag op Sportpark Elden in de strijd om de derde plek met 1-0 te sterk voor vierdeklasser vv Montferland.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |