App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws De Bataven oppermachtig in Angeren

De Bataven oppermachtig in Angeren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Bataven heeft het tweejaarlijkse Job Brandts toernooi op overtuigende wijze gewonnen. De eersteklasser uit Gendt was op Sportpark De Poel in Angeren in de finale met 3-0 te sterk voor derdeklasser Jonge Kracht. De van SV Angeren overgekomen Matiz Garttener was tweemaal trefzeker in de finale, aanwinst Jordi de Kramer (DVV) scoorde eenmaal. In de poulefase had De Bataven ook al knappe resultaten gehaald tegen competitiegenoot RKHVV (2-0) en tegen derdeklasser GVA (3-0). Alleen tegen tweedeklasser Spero werd met 1-1 gelijkgespeeld.

In de andere poule met louter derdeklassers werd Jonge Kracht onder meer dankzij overwinningen op HAVO (3-0) en Driel (2-1) poulewinnaar.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |