App Icon

VoetbalGelderland

Home Nijmegen Achilles’29 stunt met spits

Achilles’29 stunt met spits

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Achilles’29 heeft de selectie per direct versterkt met Sherwin Grot. De 32-jarige spits met een verleden in het betaald voetbal wordt bij de eersteklasser in Groesbeek de vervanger van Dorde Pupovac die vanwege privéomstandigheden voorlopig stopt met voetballen.

Sherwin Grot speelde in de jeugd van Vitesse waarna hij de overstap naar Nijmegen maakte en bij NEC in 2009 zijn eredivisiedebuut maakte. Sindsdien maakte de makkelijk scorende aanvaller furore in de top van het amateurvoetbal bij onder meer De Treffers, FC Presikhaaf, GVVV, Kozakken Boys, IJsselmeervogels, TEC, Duno, Sportclub NEC en MASV. Sinds september 2021 zat Grot zonder club waardoor hij nu de overstap naar De Heikant kan maken.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |