App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Kesteren wint Betuwe Cup

Kesteren wint Betuwe Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Kesteren heeft de Betuwe Cup gewonnen door in de finale Excelsior Zetten te verslaan. De vierdeklasser uit Kesteren kwam in de eerste helft al op een 3-0 voorsprong dankzij goals van Aron den Ambtman, Jesper van Lavieren en Dirk Roelofsen. In de tweede helft scoorde competitiegenoot Excelsior alleen nog een eretreffer: 3-1. Op Sportpark De Eng van VV Dodewaard won SDOO het duel om de derde plaats met 3-1 van gastheer Dodewaard en versloeg FC Lienden in de strijd om de vijfde plaats DFS met 3-2.

Kesteren start zaterdag het bekerseizoen met een thuiswedstrijd tegen derdeklasser Terschuurse Boysen begint op 24 september de competitie op Sportpark De Leede uitgerekend tegen Excelsior Zetten.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |