Home Achterhoek Eendracht Arnhem stapt op in Pannerden

Eendracht Arnhem stapt op in Pannerden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties EDS- Eendracht Arnhem

SC Rijnland is zaterdag winnaar geworden van het COOP Pannerden toernooi. Na afloop ging het echter niet alleen over de overwinning van de kersverse vierdeklasser uit Tolkamer maar ook over het vroegtijdige vertrek van Eendracht Arnhem.

Donderdagavond hadden thuisclub RKPSC, SC Rijnland en Eendracht Arnhem zich als poulewinnaars geplaatst voor de finalepoule op zaterdag. Bij de eerste wedstrijd in de finalepoule tussen de vijfdeklassers RKPSC en Eendracht Arnhem ging het echter direct mis. Bij een 0-0 tussenstand werd een tweede speler van de bezoekers uit Arnhem met een rode kaart van het veld gestuurd, waarna het duel gestaakt werd. Eendracht Arnhem besloot vervolgens om de volgende poulewedstrijd tegen SC Rijnland vanwege de twee geschorste spelers niet meer te spelen en verliet Sportpark De Pauwengaard voortijdig.

Het duel tussen RKPSC en SC Rijnland werd zo gepromoveerd van pouleduel tot finale en dankzij de winnende goal van Bas Wanders won SC Rijnland de derby met 1-0. Na het kampioenschap van de vijfde klasse alweer de tweede prijs deze zomer voor de rood-witte club uit Tolkamer.

Strijd om de vierde plaats:
Terborg- Kilder 3-3
Kilder- Angerlo Vooruit 0-0
Angerlo Vooruit- Terborg 1-4

Strijd om de zevende plaats:
Gelders Eiland- SDZZ 1-0
SDZZ- Sprinkhanen 0-1
Sprinkhanen- Gelders Eiland 1-0

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |