App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VV Dieren naar finale Rheden Cup

VV Dieren naar finale Rheden Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De finale om de Rheden Cup krijgt met SC Veluwezoom- VV Dieren een herhaling van vorig jaar. Toen was VV Dieren met 6-0 te sterk voor SC Veluwezoom. Nadat SC Veluwezoom zich dinsdagavond al had geplaatst voor de finale door in een halve competitie af te rekenen met EDS en DVOV stond donderdagavond op Sportpark De Pinkenberg de wedstrijden in de tweede poule op het programma.

Het naar de tweede klasse gepromoveerde VV Dieren versloeg derdeklasser VVO met 2-0 waarna het duel tegen SC Rheden in een doelpuntloos gelijkspel eindigde. VVO werd tweede in de poule dankzij een 1-0 zege op SC Rheden.

Programma zaterdag bij DVOV (2 x 30 minuten):

Strijd om de vijfde plaats: DVOV- SC Rheden (12:30)
Strijd om de derde plaats: EDS- VVO (13:45)
Finale: SC Veluwezoom- VV Dieren (15:00)

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |