App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nu al eerste versterking DVS’33

Nu al eerste versterking DVS’33

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DVS’33 heeft nu al de eerste nieuwe speler voor volgend seizoen vastgelegd. De snelle en technisch vaardige 21-jarige vleugelaanvaller Jorick Priem speelt in het seizoen 2023/24 in het geelzwart van DVS’33 en is dus bezig aan zijn laatste seizoen als aanvaller van derdeklasser EFC’58. Priem tekent een contract voor twee seizoenen bij de club uit de Derde divisie en gaat dit seizoen al een keer per week meetrainen.

Jorick Priem trainde in de voorbereiding op dit seizoen al twee weken mee met DVS’33 en maakte een dusdanig goede indruk dat DVS’33 slagvaardig handelde. Onlangs was Priem namens EFC’58 ook al de uitblinker bij het Veluwade toernooi van vv Hierden. Op de website van zijn nieuwe club zegt Priem het volgende over zijn overgang in de zomer van 2023: “Ik heb voor DVS gekozen omdat het sportief gezien een hele mooie stap is en het mij leuk lijkt om te voetballen op dit niveau. Uiteraard wil ik dit seizoen nog succesvol afronden bij EFC’58, de club waar ik veel aan heb te danken. Maar daarna wacht er een hele mooie uitdaging aan de Sportlaan.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |