App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Beekbergen- AGOVV finale

Beekbergen- AGOVV finale

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De finale om de Apeldoorn Cup gaat zaterdag tussen Beekbergen en AGOVV. De geel zwarte formatie uit Beekbergen is de verrassing van het toernooi. De derdeklasser versloeg in de kwartfinale al titelverdediger Groen Wit’62 en was donderdagavond te sterk voor eersteklasser Columbia: 2-1.

AGOVV won in de andere halve finale op Sportpark De Voorwaarts na strafschoppen van WSV Apeldoorn. Na tweemaal dertig minuten eindigde het duel tussen de nieuwe zaterdag tweedeklasser en de zondag eersteklasser in een 1-1 gelijkspel.

Op Sportpark De Voorwaarts van WSV staan zaterdag de laatste acht wedstrijden op het programma met om 17:00 de finale tussen AGOVV en Beekbergen en om 14:45 de strijd om de derde plaats tussen WSV en Columbia.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |