Home Arnhem Veelbelovende start Arnhemse Boys

Veelbelovende start Arnhemse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het vernieuwde Arnhemse Boys Schuytgraaf is de voorbereiding op het nieuwe seizoen veelbelovend begonnen. Na de degradatie van afgelopen seizoen besloot de Arnhemse club te switchen van speeldag en gaat het met een verjongde spelersgroep en de nieuwe trainer Delano Verwey op de zaterdag verder.

Zaterdag werd de eerste oefenwedstrijd in Zetten tegen vierdeklasser Excelsior Zetten met 1-2 gewonnen, gisteravond werd op Sportpark De Schuytgraaf zondag vijfdeklasser Eendracht Arnhem na een doelpuntrijke wedstrijd met 5-2 verslagen. In het laatste half uur werden vijf jeugdspelers ingebracht, een speerpunt van dit seizoen.

Zaterdag zou Arnhemse Boys tegen Wodanseck de volgende vriendschappelijke wedstrijd spelen, maar de vierdeklasser uit Wolfheze kan vanwege personele problemen geen elftal op de been brengen. Zaterdag 3 september opent Arnhemse Boys het bekertoernooi met een thuiswedstrijd tegen CHRC. Excelsior Zetten en SKV zijn de andere opponenten in de beker, waarna Arnhemse Boys op 24 september tegen SDOO in Heteren het zaterdag competitiedebuut maakt.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |