App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Upgrade DVV nadert finish

Upgrade DVV nadert finish

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sportpark Horsterpark in Duiven beschikt bijna over drie kunstgrasvelden. Momenteel wordt hard gewerkt om het hoofdveld van derdeklasser DVV van kunstgras te voorzien. Bovendien krijgt de voormalige keepershoek ook een fraai kunstgrasveld dat speciaal geschikt is voor jeugdwedstrijden. De plaatsing van de twee extra kunstgrasvelden was bittere noodzaak voor de grote Duivense vereniging die ongeveer 1100 leden en 70 teams heeft. De afgelopen jaren was de kwaliteit van de trainingsvelden heel matig en door de nieuwe velden kan DVV haar leden betere faciliteiten bieden. Bovendien kreeg het clubhuis op Sportpark Horsterpark een nieuwe overkapping en buitenmeubilair.

Ter gelegenheid van het 75-jarige jubileum in 2020 en de nieuwe velden organiseert DVV op zondag 11 september een feestelijke dag met onder meer om 14:30 een bijzondere wedstrijd tussen een speciaal geselecteerd DVV senioren elftal en FC de Rebellen. Bij de oud-profs doen waarschijnlijk Glenn Helder, Patrick Paauwe, Ruben Schaken, Ricky van den Bergh, Ali Boussaboun en Olaf Lindenbergh mee. De wedstrijd staat onder leiding van Roelof Luinge en Ronald van der Geer verzorgt het commentaar.

Het bekerduel van DVV 1 tegen vijfdeklasser Eendracht Arnhem is in verband met het jubileumfeest vervroegd naar zaterdag 10 september 18:00 in Arnhem.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |