Home Arnhem Finale Betuwe Cup bekend

Finale Betuwe Cup bekend

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Excelsior Zetten en Kesteren spelen zaterdag tegen elkaar in de finale van de Betuwe Cup 2022. Omdat gastheer VV Dodewaard donderdagavond met 1-0 van DFS won, werd Excelsior Zetten zonder zelf in actie te komen poulewinnaar van Groep A met vier punten uit twee duels. Zaterdag is Kesteren de opponent in de finale die door Roelof Luinge wordt gefloten. Na al eerder met 0-2 van FC Lienden gewonnen te hebben, was Kesteren donderdagavond met 3-2 te sterk voor SDOO uit Heteren. De strijd om de derde en vierde plek gaat tussen Dodewaard en SDOO, terwijl de voormalige grootmachten DFS en FC Lienden om de vijfde plaats voetballen.

Poule A:
Excelsior Zetten- VV Dodewaard 4-1
DFS- Excelsior Zetten 0-0
VV Dodewaard- DFS 1-0

Stand:
1. Excelsior Zetten 2.4 (4-1)
2. Dodewaard 2.3 (2-4)
3. DFS 2.1 (0-1)

Poule B:
SDOO- FC Lienden 1-1
FC Lienden- Kesteren 0-2
Kesteren- SDOO 3-2

Stand:
1. Kesteren 2.6 (5-2)
2. SDOO 2.1 (3-4)
3. FC Lienden 2.1 (1-3)

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |