Home Arnhem SC Veluwezoom finalist Rheden Cup

SC Veluwezoom finalist Rheden Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SC Veluwezoom heeft zich dinsdagavond op Sportpark De Pinkenberg als poulewinnaar voor de finale van de Rheden Cup geplaatst. De vierdeklasser uit Velp speelde met 2-2 gelijk tegen buurman DVOV en won met 2-1 van SC EDS. De naar de vierde klasse gepromoveerde club uit Ellecom won met 1-0 van derdeklasser en thuisclub DVOV en werd derhalve tweede in de poule.

Donderdagavond strijden VVO, SC Rheden met titelverdediger en favoriet VV Dieren om de tweede finaleplaats. Zaterdag staat om 15:00 de finale op het programma, daarvoor speelt EDS om de derde plek en DVOV om de vijfde positie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |