App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Halve finalisten Apeldoorn Cup bekend

Halve finalisten Apeldoorn Cup bekend

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dinsdagavond zijn de vier kwartfinales in de strijd om de Apeldoorn Cup gespeeld. Tweedeklasser AGOVV was met 6-1 te sterk voor derdeklasser Sportclub Teuge en treft donderdag in de halve finale WSV. De eersteklasser won met 2-0 van vierdeklasser sv Orderbos.

De andere halve finale gaat tussen Beekbergen en Columbia. Zondag eersteklasser Columbia versloeg vierdeklasser Loenermark met 1-0. Het duel tussen de derdeklassers Beekbergen en titelverdediger Groen Wit’62 eindigde in een 1-1 gelijkspel, waarna Beekbergen de strafschoppen beter nam.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |