App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Zondag toptoernooi in Angeren

Zondag toptoernooi in Angeren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zondag wordt het tweejaarlijkse Job Brandts toernooi georganiseerd op Sportpark De Poel in Angeren. Het deelnemersveld van acht Betuwse clubs staat garant voor spektakel, spanning en prestige. In Poule A speelt gastheer SV Angeren tegen drie competitiegenoten. Afgelopen seizoen promoveerde SV Angeren onder leiding van trainer Gerrit-Jan Barten eindelijk naar de derde klasse. In de nieuwe competitie zullen zij RKSV Driel, HAVO en Jonge Kracht treffen, net als komende zondag tijdens de poulewedstrijden.

Een andere competitiegenoot is in de loodzware poule B terecht gekomen. GVA uit Doornenburg ontmoet zondag tweedeklasser Spero, maar ook de grootste kanshebbers De Bataven en RKHVV. De eersteklassers treffen elkaar in de competitie en zondag dus ook al op De Poel. Opvallend genoeg spelen De Bataven en Spero ook op 4 september tijdens de eerste poulewedstrijd van het bekertoernooi tegen elkaar.

Het toernooi, ter nagedachtenis aan de op 31-jarige leeftijd overleden Job Brandts, begint om 10:30 met SV Angeren- RKSV Driel en GVA- De Bataven. De twee poulewinnaars treffen elkaar om 16:00 in de finale.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |