App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Verdediger naar DUNO

Verdediger naar DUNO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Akin Zeyrek speelt komend seizoen bij Duno. De multifunctionele 24-jarige verdediger speelde al een deel van de voorbereiding mee bij de Doorwerthse eersteklasser en is per direct speelgerechtigd na een Turks profavontuur.

Zeyrek speelde in de jeugd van SML en maakte in 2017 voor De Treffers zijn debuut in de Tweede Divisie. Na een uitstapje in Turkije keerde Zeyrek in 2019 in Nederland terug bij De Bataven, waarna hij bij Antalya Kemerspor negen wedstrijden op het derde Turkse profniveau speelde. Na een faillissement van deze club hoopt de hardwerkende verdediger bij Duno zijn voetbalgeluk terug te vinden.

Vorige week maakte Thijs van Amerongen de overstap van Cyprus naar Duno. Voormalig toptalent Jonathan Vergara Berrio van De Graafschap traint momenteel ook mee in Doorwerth, maar hoopt nog op een club uit de Keuken Kampioen Divisie.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |