Home Laatste Nieuws Vanavond start Noordoost Veluwe Toernooi

Vanavond start Noordoost Veluwe Toernooi

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vanavond begint het Bultman Hartholt Noordoost Veluwe Toernooi 2022 dat door sv Hatto-Heim en WZC Wapenveld wordt georganiseerd. Titelverdediger Rouveen doet dit jaar niet mee.

Op Sportpark ’t Achterveen in Hattem worden er vanavond twee wedstrijden gespeeld. Om half acht wordt op het hoofdveld het duel tussen tweedeklasser SV Hatto Heim en vierdeklasser CSV’28 uit Zwolle gespeeld. Op veld 3 staat de ontmoeting tussen derdeklasser EFC’58 en vierdeklasser VV ’s Heerenbroek op het programma.

Op Sportpark Monnikenbos in Wapenveld worden ook twee duels gespeeld. Thuisclub en vierdeklasser WZC neemt het op tegen competitiegenoot Noord Veluwe Boys en derdeklasser Oeken treedt aan tegen de Zwolse vierdeklasser VV Wijthmen.

De vier winnaars treffen elkaar zaterdag in twee halve finales van 2 x 25 minuten, de vier verliezers ontmoeten elkaar in de verliezerspoule. Morgen wordt de locatie van de finalewedstrijden bekend. De finale wordt zaterdag om 15:25 gespeeld.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |