Home Arnhem Flinke tegenvaller SDV Barneveld

Flinke tegenvaller SDV Barneveld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Voor Sil Beukema is het seizoen al afgelopen voordat het echt begonnen is. De Barneveldse Krant meldt dat de 25-jarige centrale verdediger een zware knieblessure heeft opgelopen en voor de rest van het seizoen uitgeschakeld is. In de eerste oefenwedstrijd van SDV Barneveld tegen SDC Putten raakte Beukema geblesseerd en nader onderzoek leverde een pijnlijke diagnose op: gescheurde kruisbanden, een klein scheurtje in de binnenband van de knie en bovendien een beschadigde meniscus.

SDV Barneveld promoveerde afgelopen jaar via de nacompetitie naar de Vierde Divisie en start zaterdag zonder sterkmaker Beukema de competitie met een thuiswedstrijd tegen het eveneens gepromoveerde SV Huizen.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |