Home Laatste Nieuws EFC’58 positieve verrassing Veluwade

EFC’58 positieve verrassing Veluwade

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dankzij een 3-2 overwinning op competitiegenoot FC Horst is VV Unicum winnaar geworden van het Veluwade toernooi van VV Hierden. De ambitieuze tweedeklasser uit Lelystad had op de eerste speeldag al met 0-3 gewonnen van derdeklasser Zwart-Wit’63. VV Zeewolde werd tweede.

EFC’58 werd derde en was de positieve verrassing van het toernooi. De club uit Ermelo werd afgelopen seizoen kampioen van de vierde klasse en won op de eerste speelronde de derby tegen  FC Horst met 2-0. Zaterdag speelde de ploeg van de nieuwe en ervaren trainer Bert van den Brink met 2-2 gelijk tegen VV Hierden dat vorig seizoen uit de eerste klasse degradeerde. Jorick Priem was tweemaal trefzeker voor EFC’58, Brian Klaassen en Rick Boersma maakten de goals voor VV Hierden.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |