Home Laatste Nieuws Wisselende competitiestart Gelderse divisionisten

Wisselende competitiestart Gelderse divisionisten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Treffers is de competitie uitstekend begonnen. In Groesbeek werd de Tweede Divisie gestart met een knappe 2-1 overwinning op AFC.  Dankzij doelpunten van Den Dekker en Campman ging de ploeg van trainer Lee-Roy Echteld met een 2-0 voorsprong rusten. Door een late aansluitingstreffer bleef het op Sportpark Zuid tot de slotfase spannend, maar met de 2-1 zege kan De Treffers de eerste driepunter bijschrijven.

TEC verloor in de Tweede Divisie de eerste competitiewedstrijd in eigen huis van Quick Boys met 1-3. Ondanks een voorsprong dankzij een doelpunt van aanwinst Marciano Mengerink wonnen de bezoekers uit Katwijk dankzij twee goals in de slotfase met 1-3.

In de Derde Divisie zaterdag begon DVS’33 met een doelpuntloze remise in Ermelo tegen SteDoCo. Op bezoek bij SV Urk kende Sparta Nijkerk een dramatische competitiestart en leed het een pijnlijke 5-1 nederlaag. VVOG verloor op de eerste speeldag met 3-1 op bezoek bij RKAV Volendam.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |