App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek AZSV overtuigende winnaar Keitoernooi

AZSV overtuigende winnaar Keitoernooi

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AZSV heeft de eerste prijs van het nieuwe seizoen binnen. De Vierde Divisionist uit Aalten won zaterdagavond dankzij een duidelijke 6-0 overwinning op SV Grol het Keitoernooi in Lichtenvoorde. De van De Treffers overgekomen spits Chris Verheul was driemaal trefzeker. Halverwege stond AZSV al op een 5-0 voorsprong tegen de tweedeklasser uit Groenlo die verrassend de finale had gehaald door in de halve finale na strafschoppen van thuisclub Longa’30 te winnen. In de troostfinale was Longa’30 met liefst 7-0 te sterk voor competitiegenoot RKZVC.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |