Home Arnhem Morgen Wageningen Cup met acht clubs

Morgen Wageningen Cup met acht clubs

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zaterdag wordt vanaf 10:30 gestreden om de Intersport Winners Wageningen Cup. Op het Sportpark Ketwich Verschuur van gastheer WAVV in Wageningen strijden acht teams op de felbegeerde cup en een tenue ter waarde van 750 euro.

Voorafgaand aan het toernooi wordt om 9:45 de loting verricht, waarna de acht clubs in twee poules van vier gaan spelen. De wedstrijden in de poule duren 2 x 15 minuten en de twee poulewinnaars plaatsen zich voor de finale om 15:00.

De deelnemers:
Candia’66 (4e klasse F)
CHRC (4e klasse C)
ONA’53 (3e klasse A)
RVW (5e klasse C, zondag)
SKV (3e klasse A)
VVA Achterberg (3e klasse A)
WAVV (3e klasse A)
WVV Wageningen (4e klasse C)

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |