Home Achterhoek Kwaliteitsimpuls Duno

Kwaliteitsimpuls Duno

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eersteklasser Duno heeft zich per direct versterkt met Thijs van Amerongen. De 23-jarige centrale verdediger vertrok in de winterstop bij Duno om in Cyprus op het hoogste niveau bij PAEEK te gaan spelen. Na een half seizoen in Cyprus kiest Van Amerongen ondanks wat aanbiedingen om zijn voetballoopbaan in Cyprus te vervolgen voor zijn maatschappelijke carrière en keert de verdediger terug naar Nederland.

Van Amerongen speelde in de jeugd van VV Rheden en doorliep de jeugdopleiding van De Graafschap. Vanwege een blessure bleef een doorbraak in Doetinchem uit waarna Van Amerongen uiteindelijk via RKHVV en Duno toch nog in het profvoetbal terecht kwam. Duno opent op zaterdag 24 september de competitie met een uitwedstrijd tegen SVL in Langbroek.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |