App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainer FC Jeugd vertrekt

Trainer FC Jeugd vertrekt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

FC Jeugd moet per direct op zoek naar een nieuwe trainer. Ede Stad.nl meldt dat Anass Lakhal heeft aangegeven toch niet aan het trainerschap van de zondag derdeklasser uit Ede te willen beginnen vanwege redenen in de persoonlijke sfeer. Lakhal zal wel de onder 21 van GVVV uit Veenendaal gaan trainen.

FC Jeugd degradeerde afgelopen seizoen naar de derde klasse en moet nu met spoed op zoek naar een nieuwe trainer. FC Jeugd start op zondag 4 september met een thuiswedstrijd tegen UHC officieel het seizoen en treft in de poulefase van de beker verder ook AVIOS/DBV en DSZ.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |