App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Lars ten Teije naar VV Scherpenzeel

Lars ten Teije naar VV Scherpenzeel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: John Groeneweg

Bij de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen verraste VV Scherpenzeel met Lars ten Teije in de basisopstelling. De 24-jarige aanvaller speelde voor Vitesse in de Eredivisie en was de afgelopen twee seizoenen bij GVVV actief. Ten Teije zou naar TEC vertrekken, maar het twitter-account van Scherpenzeel bevestigde de komst van de linksbuiten.

VV Scherpenzeel verloor het eerste oefenduel tegen SV Huizen met 1-4, ook de aanwinsten Olivier Pilon (SteDoCo), Ilias Boudouni (IJsselmeervogels), Eef van Riel (IJsselmeervogels) en Barry Beijer (TEC) begonnen in de basis. VV Scherpenzeel degradeerde afgelopen seizoen via de nacompetitie naar de eerste klasse en lijkt met de nieuwe selectie titelfavoriet.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |