Home Laatste Nieuws Ervaren versterking DVS’33

Ervaren versterking DVS’33

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Gaston Salasiwa speelt komend seizoen in Ermelo bij DVS’33. De 34-jarige linksback was in het verleden onder meer actief voor AZ, Telstar, Almere City, MVV en FC Den Bosch en speelde 242 duels in de Keuken Kampioen Divisie waarin hij zeventien goals maakte. Ook was de ervaren verdediger actief in Noorwegen en Indonesië.

Op de website van DVS’33 geeft Edmund Mijnheer van de TC aan blij te zijn met de aanwinst: “Met de komst van Gaston Salasiwa is de selectie voor komend seizoen in principe rond. Ik heb al langere tijd contact met hem en heb erg mijn best gedaan om hem speler van DVS te laten worden. Gaston woont sinds deze week in Ermelo en we hebben er veel vertrouwen in dat hij van grote waarde gaat zijn voor de A-selectie met zijn ervaring en kwaliteiten.”

Ook Gaston Salasiwa is tevreden: “Ik heb voor DVS gekozen omdat Edmund Mijnheer mij enthousiast heeft gemaakt met de ambitieuze plannen van de club. Dat sprak mij zeer aan. In het veld moet ik het hebben van mijn technische vermogen en traptechniek. Daarnaast ben ik een speler die altijd 100% geeft en kan ik op meerdere posities uit de voeten. Ik kijk uit naar komend seizoen!”

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |