Home Laatste Nieuws Loting tweede voorronde KNVB-beker verricht

Loting tweede voorronde KNVB-beker verricht

door Redactie
0 reacties

De loting voor de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker 2022/’23 heeft plaatsgevonden. Tijdens de loting zijn 42 teams aan elkaar gekoppeld. De winnaars van de 21 wedstrijden in deze tweede kwalificatieronde plaatsen zich voor de eerste ronde en daarmee voor het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker.

Jesse Buitenhuis, middenvelder van Sparta Nijkerk en uitkomend in de Derde Divisie, verrichtte de loting op het Bondsbureau in Zeist. In de pot zaten 6 winnaars uit de eerste kwalificatieronde, de 24 vrijgelote teams vanuit die kwalificatieronde en 12 teams vanuit Jack’s League. Daarbij was er sprake van een vrije loting. Dat wil zeggen dat alle 42 teams aan elkaar gekoppeld konden worden, ongeacht de competitie waarin zij uitkomen. De speeldata in de tweede kwalificatieronde zijn dinsdag 20 en woensdag 21 september. Alle wedstrijden beginnen om 20.00 uur. De 21 teams die doorgaan, zitten op zaterdag 24 september in de kom bij de loting voor het hoofdtoernooi.

Het volledige programma:

Blauw Geel’38/JUMBOBaronie
DOVOSpakenburg
ScheveningenHarkemase Boys
Excelsior MaassluisHercules
TECUNA
AFCStaphorst
Groene SterQuick
IJsselmeervogelsHoek
OFCUDI’19/CSU
UnitasDEM
SteDoCoDongen
RijnvogelsACV
FC LisseDVS’33 Ermelo
ADO’20VVSB
De TreffersNoordwijk
Quick BoysSportlust ’46
GemertUrk
OSS ’20Excelsior ’31
GVVVSparta Nijkerk
HSC ’21Volendam (rkav)
ASWHKozakken Boys

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |