Home Laatste Nieuws Sondre Tronstad twee wedstrijden uitgesloten

Sondre Tronstad twee wedstrijden uitgesloten

door Redactie
0 reacties

Sondre Tronstad heeft van de aanklager betaald voetbal van de KNVB een schorsing van twee wedstrijden (plus één voorwaardelijk) opgelegd gekregen naar aanleiding van de rode kaart die hij opliep in de uitwedstrijd tegen Excelsior Rotterdam.

Tronstad werd in de extra tijd van het duel in het Van Donge & De Roo Stadion, na tussenkomst van de VAR, door scheidsrechter Alex Bos uit het veld gestuurd met een directe rode kaart. De Noorse middenvelder beging een overtreding op Luuk Admiraal.

Door de schorsing moet Tronstad de thuiswedstrijden tegen sc Heerenveen (zaterdag 20 augustus, 16.30 uur) en RKC Waalwijk (zaterdag 27 augustus, 18.45 uur) aan zich voorbij laten gaan.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |