App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Eindelijk keeper voor DVS’33

Eindelijk keeper voor DVS’33

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na een lange zoektocht heeft DVS’33 met Piotr Gorczyca eindelijk de gewenste extra doelman aan de A-selectie toegevoegd. De 24-jarige keeper uit Polen was afgelopen seizoen actief bij TEC en speelde in het verleden onder meer bij Hessen Kassel in Duitsland, Sleza Wroclaw in Polen en Lorca FC in Spanje.

In Ermelo moet Piotr Gorczyca de concurrentie aan met Daan Huiskamp, de uitstekend meevoetballende doelman van de Derde Divisionist. DVS’33 moest op zoek naar een keeper omdat Jonathan Waterberg (Unicum), Melvin van de Beeten (Nunspeet) en Jarno van der Mooren (IJsselmeervogels onder 21) vertrokken.

Op de website van DVS’33 geeft Piotr Gorczyca aan blij te zijn met zijn nieuwe club: “DVS’33 Ermelo is een ambitieuze club en dat spreekt mij aan. Ik ga hard werken om van waarde te kunnen zijn komend seizoen. Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging”.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |