App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DFS onderuit tegen De Paasberg

DFS onderuit tegen De Paasberg

door Redactie
0 reacties

Om 12:00 uur werd er onder tropische weersomstandigheden afgetrapt voor de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen tegen competitiegenoot en titelfavoriet De Paasberg.

De bezoekers traden aan met een bijna complete selectie tegen de thuisploeg waar acht van de achttien selectiespelers ontbraken. DFS, met een aantal tweede elftalspelers als aanvulling, had weinig in te brengen tegen de Arnhemmers. Na twaalf minuten openden de bezoekers de wedstrijd van 2x 35 minuten door een rebound binnen te schieten, 0-1

In de tweede helft kwamen Breunissen, Van den Brenk en Kainama binnen de lijnen voor aanvoerder Rody van Osembruggen, De Wit en Stasiak. De gasten liepen via twee doelpunten uit naar de eindstand van 0-3. De thuisploeg stelde daar anderhalve mogelijkheid tegenover.

Vandaag was de conditionele prikkel het belangrijkste in de voorbereiding op het komende seizoen. A.s. zaterdag staat om 14:30 uur thuis de volgende oefenwedstrijd tegen vierdeklasser Musketiers op het programma.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |