Home Achterhoek De Graafschap wint in Groesbeek

De Graafschap wint in Groesbeek

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De reserves van De Graafschap hebben zaterdag een oefenduel tegen De Treffers met 1-2 gewonnen. De club uit Doetinchem gebruikte de vriendschappelijke wedstrijd in Groesbeek om de selectiespelers die vrijdagavond niet of nauwelijks aan spelen kwamen tegen VVV (1-2 verlies) speelminuten te laten maken. Zo stonden onder meer Lammers, Baas, Schuurman, Kaandorp, Haen en Acheffay op Sportpark Zuid aan de aftrap. Voor De Treffers was het de laatste oefenwedstrijd voordat zaterdag de Tweede Divisie tegen AFC gestart wordt.

De Treffers kwam na tien minuten op voorsprong door een doeltreffende kopbal van linksback Rick Wouters na goed voorbereidend werk van aanwinst Bouyaghlafen. Vrij snel na rust kwam De Graafschap door een benutte strafschop van Devin Haen langszij. Bij De Treffers keepte in de tweede helft Delano van Crooij, de voormalige doelman van VVV Venlo is kandidaat om in Groesbeek aan te sluiten en voorkwam in de slotfase met een goede redding dat De Graafschap op voorsprong kwam. Drie minuten voor tijd scoorde Basar Onal de winnende goal na goed voorbereidend werk van invaller Raterink: 1-2.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl