App Icon

VoetbalGelderland

Home Betaald VoetbalN.E.C. Sandler tekent voor drie jaar bij N.E.C.

Sandler tekent voor drie jaar bij N.E.C.

door Redactie
0 reacties

N.E.C. heeft Philippe Sandler binnen. De 25-jarige centrale verdediger heeft voor drie seizoenen getekend in Nijmegen.

De in Amsterdam geboren Sandler doorliep de jeugdopleiding van Ajax. In de zomer van 2016 stapte de verdediger over naar PEC Zwolle, waar hij na twee seizoenen een transfer naar Manchester City verdiende. Na verhuurperiodes bij RSC Anderlecht, Troyes en Feyenoord haalt N.E.C. de mandekker nu transfervrij naar Nijmegen.

Technisch directeur Ted van Leeuwen vertelt: “Philippe Sandler is één van de meest getalenteerde en veelzijdige verdedigers van Nederland. Groot, snel, elegant, intelligent, kopsterk en uitmuntend aan de bal. Blessureleed in allerlei vormen heeft hem in zijn loopbaan echter parten gespeeld. De medische staf van N.E.C. heeft na een minutieuze keuring het licht met overtuiging op groen gezet: de schade is niet blijvend en via een uitgekiend programma moet Philippe binnen afzienbare tijd speelklaar zijn. Voor N.E.C. een geweldige acquisitie. Voor nu en de toekomst.”

“Ik ben blij om in Nijmegen te zijn. De afgelopen periode is in verband met blessures lastig geweest, maar het is nu tijd om vooruit te kijken. Het plan dat de club me schetste sprak me enorm aan en ik zie hier een mooie rol voor me weggelegd. De komende weken staan voor mij in het teken van honderd procent fit worden, zodat ik daarna van waarde kan zijn in de groep. Ik heb ontzettend veel zin om weer aan de slag te gaan en kijk uit naar de wedstrijden bij N.E.C.”, zo stelt Philippe Sandler.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |