App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek Sterk deelnemersveld toernooi Longa’30

Sterk deelnemersveld toernooi Longa’30

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgende week wordt bij Longa’30 het State of the Art Keitoernooi georganiseerd. In Lichtenvoorde doen met gastheer Longa’30, AZSV en RKZVC drie clubs uit de vierde divisie mee. De sterke tweedeklasser SV Grol maakt het deelnemersveld compleet.

Dinsdag 16 augustus start het toernooi, dat de afgelopen twee seizoenen niet werd georganiseerd, met de twee halve finales: Longa’30- SV Grol en RKZVC- AZSV (19:30). Op zaterdag 20 augustus wordt om 15:30 de verliezersfinale gespeeld en staat om 18:00 op Sportpark De Treffer de finale op het programma.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |