Home Betaald VoetbalN.E.C. ‘N.E.C. heeft de ambitie om jaarlijks Europees te spelen’

‘N.E.C. heeft de ambitie om jaarlijks Europees te spelen’

door Redactie
0 reacties

N.E.C. heeft de komende jaren de ambitie om Europees voetbal te gaan spelen. Dit stelt de kersverse aanwinst Jasper Cillesen. De doelman heeft dit besproken met geldschieter Marcel Boekhoorn. Boekhoorn speelde een belangrijke rol in de overgang van de doelman van het Nederlands Elftal naar Nijmegen.

Boekhoorn vloog naar Valencia om Cillesen te overtuigen van een overgang. “Ik hoorde wat hij van plan is met de club. Hij wil stappen gaan maken met NEC. We hebben de ambitie om jaarlijks Europees te spelen..

De 33-jarige Cillessen lijkt komende zondag in het uitduel met FC Volendam direct te starten.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |