App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws EFC’58 met vier nieuwe spelers naar derde klasse

EFC’58 met vier nieuwe spelers naar derde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Stentor meldt dat EFC’58 komend seizoen met vier nieuwe spelers het avontuur in de derde klasse ingaat. Alexander Halmans (SDC Putten) en Bas Eijssens (Stroe) keren terug op Sportpark De Zanderij. Van Hierden komt de 23-jarige Hayrullah Tekin naar Ermelo en Ali El Haddadi maakt komend seizoen zijn rentree. De inmiddels 42-jarige aanvaller maakte in het verleden furore bij VVOG, Hierden en DVS’33 en was gestopt met prestatievoetbal.

EFC’58 bekroonde een sterk seizoen met het kampioenschap van de vierde klasse en keert na vijf seizoenen weer terug in de derde klasse. EFC’58 is ingedeeld in de derde klasse B en treft onder meer Zwart-Wit’63, VVOP, Zeewolde en VV Elspeet. Zaterdag 3 september begint EFC’58 de bekercompetitie met een thuiswedstrijd tegen Stroe, verder treft de ploeg uit Ermelo ook De Veluwse Boys en VIOS V. in de beker.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |