App Icon

VoetbalGelderland

Home Betaald VoetbalN.E.C. N.E.C. bevestigt komst Jasper Cillessen

N.E.C. bevestigt komst Jasper Cillessen

door Redactie
0 reacties

N.E.C. heeft de transfer van Jasper Cillessen afgerond. De 63-voudig international komt over van Valencia CF en tekende donderdag een contract van drie seizoenen. Cillessen is na elf jaar weer terug waar het voor hem begon.

De doelman werd op 22 april 1989 geboren in Groesbeek. In de zomer van 2011 verruilde Cillessen N.E.C. voor Ajax. Nadien kwam de 33-jarige doelman nog uit voor FC Barcelona en Valencia CF, waarna Cillessen nu terug naar huis komt.

Technisch directeur Ted van Leeuwen vertelt: “Jasper is een doelman met exceptionele kwaliteiten, de beste van Nederland. Als je als N.E.C. zijnde zo’n doelman kan binnenhalen moet je nooit twijfelen. Wij waren niet op zoek naar een doelman, maar de doelman vond ons. Mattijs Branderhorst heeft het uitstekend gedaan voor N.E.C. en heeft meer punten voor ons gepakt dan verloren, maar dit was een buitenkans. De wetten van topsport. We zijn blij dat Jasper terug is waar het voor hem begon: N.E.C.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |