App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Feyenoord deelt tik uit in Arnhem

Feyenoord deelt tik uit in Arnhem

door Redactie
0 reacties

Feyenoord heeft een ruime overwinning geboekt in Arnhem. Tegen Vitesse werd het maar liefst 2-5. Vitesse nam na twintig minuten de leiding door een doelpunt van Million Manhoef. Tien minuten later was het Patrick Walemark die Feyenoord op gelijke hoogte zette. Nog voor rust wist Feyenoord ook de voorsprong te pakken. Dit maal was het Danilo die scoorde. Bij beide doelpunten was Szymanski de aangever.

Tien minuten na rust was het Frederiksen die Vitesse op gelijk hoogte bracht maar hierna was het Feyenoord dat in acht minuten uitliep naar 2-5. Dilrosun, Danilo en Geertruida wisten Feyenoord naar een ruime overwinning te schieten.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |