App Icon

VoetbalGelderland

Home Betaald VoetbalN.E.C. Mikkel Duelund keert terug bij N.E.C.

Mikkel Duelund keert terug bij N.E.C.

door Redactie
0 reacties

Mikkel Duelund verdedigt ook komend seizoen de clubkleuren van N.E.C. De 25-jarige middenvelder wordt eveneens voor één seizoen van Dynamo Kiev geleend. Duelund is speelgerechtigd voor de seizoenouverture van de Nijmegenaren in het Goffertstadion.

Duelund heeft gebruik gemaakt van een speciale FIFA-regeling dat buitenlandse spelers in dienst van Oekraïense en Russische clubs hun contract voor één jaar op te schorten. De Deen kwam vorig seizoen tot 25 officiële wedstrijden voor de Nijmegenaren, waarin hij driemaal doel trof en drie assists leverde.

Technisch directeur Ted van Leeuwen is blij met de verlenging van het verblijf in Nijmegen van Duelund: “Mikkel kan ontzettend goed voetballen, maar heeft erg veel pech gehad met blessures en ziekte. Hij is op veel posities inzetbaar en het lijkt erop dat de weg naar herstel weer is ingezet. Mocht hij zijn oude niveau weer aantikken, dan hebben we een geweldige speler aan hem.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |