App Icon

VoetbalGelderland

Home Betaald VoetbalN.E.C. Danny Vukovic per direct weg bij N.E.C.

Danny Vukovic per direct weg bij N.E.C.

door Redactie
0 reacties

N.E.C. en Danny Vukovic hebben in onderling overleg besloten om het contract van de 37-jarige doelman te ontbinden. Het contract van Vukovic liep nog één jaar door, maar beide partijen hebben ervoor gekozen deze overeenkomst voortijdig te beëindigen.

De Australisch international streek vorig jaar zomer neer in Nijmegen, nadat hij eerder een succesvolle periode bij KRC Genk afsloot. Vukovic kwam het afgelopen seizoen viermaal in actie voor N.E.C., allemaal in het bekertoernooi. De doelman hield daarbij eenmaal zijn doel schoon.

“Mede door trieste persoonlijke omstandigheden is de samenwerking niet geworden wat beide partijen ervan verwachtten”, aldus technisch directeur Ted van Leeuwen. “We hebben elkaar geholpen bij zijn wens terug te keren naar Australië. We danken Danny voor zijn inzet voor N.E.C. en wensen hem veel succes.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |