Home Betaald VoetbalDe Graafschap Charlison Benschop keert terug bij De Graafschap

Charlison Benschop keert terug bij De Graafschap

door Redactie
0 reacties

De Graafschap versterkt zich met spits Charlison Benschop. De aanvaller komt transfervrij over van Fortuna Sittard en tekent voor één seizoen met een optie voor een extra seizoen.

“Om goed voor de dag te komen, moet je uiteraard niet alleen doelpunten voorkomen, maar zelf ook aanmerkelijk meer doelpunten maken”, aldus technisch manager Peter Bijvelds. “We zijn ervan overtuigd dat Charlison, met name in die laatste strijd, ons enorm gaat helpen. Individueel én als ploeg!”

Benschop speelde in het seizoen 2018/2019 een half jaar op huurbasis voor de Achterhoekse trots. De 32-jarige spits speelde daarna nog voor FC Groningen, Apollon Limasol, SV Sandhausen en Fortuna Sittard.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |