Home Laatste Nieuws Leones met versterking klaar voor nieuw seizoen

Leones met versterking klaar voor nieuw seizoen

door Redactie
0 reacties

Zondag 14 augustus start Leones 1 (zondag) de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voorafgaand aan de eerste training vindt in het clubhuis een kennismaking met de nieuwe selectie plaats en kunnen ook de supporters de nieuwe spelers verwelkomen. Leones dat komend seizoen weer onder leiding staat van André Cornelissen en in de 1e klasse D uitkomt, verwelkomt een achttal nieuwe spelers in de selectie die in totaal uit 25 spelers zal bestaan.

Vanuit de selectie van vorig seizoen vertrokken Dries Belaraj en Giovanni Leidelmeijer naar DIO’30. Noud Koppers gaat voor zijn studie naar Amerka en ook de derde doelman Mitchel van Roy is vertrokken, evenals Maxim Tromp die het oranje/wit van DSZ gaat verdedigen.

Van de 8 nieuwe gezichten in de selectie heeft de helft al eerder de kleuren van Leones verdedigd. Floris Florussen komt de verdediging van Leones versterken en speelde afgelopen seizoen bij Alverna. Ook Jef van de Hoeve, die uitkwam voor DIO’30, kan heel goed uit de voeten in de verdediging. De 2 nieuwe doelmannen zijn ook oude bekenden van Leones. Oscar van Wezel, die zijn opleiding bij Leones genoot, komt over van Quick 1888 en Edgar Florussen, ook al een exponent van de Leones opleiding, stond vorig jaar onder de lat bij Unitas’28.

Naast deze oude bekenden komen er nog 4 nieuwe spelers de gelederen van Leones versterken. Allen zijn aanvallend ingestelde spelers. Ilias el Hammouti kwam vorig seizoen uit voor Theole en kan zowel op het middenveld als in de aanval ingezet worden. Dat geldt ook voor Mert Saricicek, die vorig seizoen de kleuren van ASV’7 uit Aadorp (onder de rook van Almelo) verdedigde maar nu door een verhuizing naar deze regio de overstap naar Leones maakt. Bas Jacobs maakt de overstap van Ewijk naar Leones en Roy van Dongen komt over van SCP. Beide spelers zullen met name in de aanval ingezet gaan worden.

Met deze 8 nieuwe namen heeft Leones de selectie voor het nieuwe seizoen compleet en gaat hiermee de strijd aan in de 1e klasse D met teams die met name vorig seizoen al in de 1e klasse bij KNVB Oost actief waren.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |