App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Wanneer wordt de bekerindeling en het competitieprogramma bekend?

Wanneer wordt de bekerindeling en het competitieprogramma bekend?

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Indeling beker (categorie A)

De KNVB maakt op vrijdag 29 juli de indeling van de bekerpoules bekend, het toernooi om de districtsbeker start met een poulefase met drie groepswedstrijden in de weekenden van 3/4, 10/11 en 17/18 september. Clubs uit de eerste en tweede klasse worden aan elkaar gekoppeld en de eerste twee clubs bekeren verder. Teams uit de derde, vierde en vijfde klasse kunnen elkaar in de poulefase treffen, in deze halve competities bekert alleen de groepswinnaar verder.

Programma competitie (categorie A)

Pas op zaterdag 27 augustus maakt de KNVB de nummering van de competities bekend en wordt dus pas duidelijk tegen wie op zaterdag 24 of zondag 25 september de competitie gestart wordt.

Indeling competitie en beker (categorie B)

Op vrijdag 12 augustus wordt de competitie-indeling in categorie B bekend en wordt ook duidelijk tegen welke clubs er in de poulefase van de beker gespeeld gaat worden. In categorie B wordt ook op 3/4 september met de beker gestart en op 24/25 september met de competitie.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |