Home Arnhem Uitstekend debuut Emile Lieuwen

Uitstekend debuut Emile Lieuwen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Lieuwen na OJC Rosmalen- FC Den Bosch (2-2)

Emile Lieuwen heeft vrijdagavond in de vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Den Bosch zijn officieuze debuut voor OJC Rosmalen gemaakt. De oefenwedstrijd in Rosmalen tegen de club uit de eerste divisie eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Emile Lieuwen maakte deze zomer de overstap van De Bataven naar Derde Divisionist OJC Rosmalen en speelde op Sportpark De Groote Wielen direct negentig minuten. De 29-jarige Gelderlander begon als controlerende middenvelder en zag hoe zijn nieuwe ploeg onder aanvoering van uitblinker Kevin Brands halverwege op een 1-0 voorsprong stond. Na rust speelde Lieuwen als linksback tegen voormalig De Graafschap-aanvaller Danny Verbeek. FC Den Bosch kwam in de slotfase terug tot 2-2.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |