App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek Voormalig toptalent De Graafschap op proef bij GVVV

Voormalig toptalent De Graafschap op proef bij GVVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jonathan Vergara Berrio is op proef bij het naar de Derde Divisie gedegradeerde GVVV uit Veenendaal. De inmiddels 23-jarige linkspoot uit Doetinchem was jarenlang het toptalent in de opleiding van De Graafschap, maar mede door een zware blessure bleef de definitieve doorbraak bij de Superboeren uit. Vergara Berrio speelde in totaal 14 duels in de Keuken Kampioen Divisie, maar zijn contract bij De Graafschap werd niet verlengd. De creatieve aanvallende middenvelder was nog wel op proef bij Telstar en actief bij het Regioteam Arnhem.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |