App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Nog twee versterkingen voor MASV

Nog twee versterkingen voor MASV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens De Gelderlander heeft MASV de selectie verder versterkt met doelman Marc van Ansem en de ervaren Jara Arends. De Arnhemse eersteklasser heeft daarmee een selectie van 24 spelers, waarvan drie keepers. Vorige week gaf MASV in de eerste oefenwedstrijd tegen het Arnhems Regioteam al een visitekaartje af door met 13-3 te winnen.

Doelman Marc van Ansem maakt de overstap van CKRSV Jong Holland op Curaçao. Centrale verdediger Jara Arends speelde in het verleden al eerder met trainer Dennis van Beukering bij FC Presikhaaf en was verder onder meer actief bij Ostrabeke, Rheden en Veluwezoom.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |