Home Laatste Nieuws Versterking voor technische staf TEC

Versterking voor technische staf TEC

door Redactie
0 reacties

TEC heeft de technische staf voor het komende seizoen versterkt met Geoffrey van der Boor, Dennis Smit en Robin Feenstra. Geoffrey van der Boor pakt samen met Vincent Grizell, die nu al tot de technische staf van TEC behoort, de rol van teammanager op. Dennis Smit versterkt de technische staf van TEC als keepercoach. Smit combineert dit met zijn rol als keepercoach bij FC Utrecht. Robin Feenstra houdt zich binnen de technische staf bezig met video-analyse.

Geoffrey van der Boor

Ook de naan Geoffrey van der Boor is niet onbekend in het amateurvoetbal. De 37-jarige van der Boor, die geboren is in Arkel, verdedigde bij verschillende , mooie clubs (in de regio) het doel. In de jeugd speelde hij bij Feyenoord en bij RKC. In de senioren kwam hij uit voor FC Lienden, maar ook voor Arkel, GJS, Unitas, SHO, Theole, SVW, SC Everstein, en Valleivogels. Het afgelopen jaar stond hij nog onder de lat bij Vuren. Ook is van der Boor al verschillende jaren actief als trainerskeeper. In het nieuwe seizoen gaat Van der Boor aan de slag als teammanager bij sv TEC. Van der Boor kijkt uit naar de samenwerking met TEC: “Ik kijk ernaar uit om met ons mooie team en staf er een fantastisch jaar van te maken. Zodat iedereen die Tec een warm hart toedraagt ook dit seizoen met vol trots onze wedstrijden komt bezoeken.”

Vincent Grizell

De 50-jarige Culemborger is geen onbekende bij TEC en maakt al jaren deel uit van de technische staf rondom de selectie van TEC. Met zijn jarenlange ervaring als keeper én keeperstrainer begeleidde hij de afgelopen jaren bij TEC de keepers van de selectie. Komend seizoen vertrouwt Grizell de keepers van TEC toe aan een nieuwe keeperstrainer en gaat hij zelf aan de slag als Teammanager. Samen met Geoffrey van der Boor gaat Grizell zich in deze rol bezighouden met alle zaken die geregeld moeten worden rondom de selectie.

Grizell kijkt ernaar uit om in zijn nieuwe rol aan de slag te gaan. “Nadat ik jarenlang als keeperstrainer actief ben geweest, is de rol van Teammanager een mooie, nieuwe uitdaging voor mij. Het is een uitdagende rol en er komt veel bij kijken om alles rondom zo’n eerste elftal te regelen. Elke week opnieuw. Daarnaast woon ik zelf al jaren in Tiel en daardoor heb ik ook op een andere manier binding met een club als sv TEC. Dat vind ik ook belangrijk.”

Robin Feenstra

Robin Feenstra gaat zich binnen de technische staf bezighouden met video-analyse. Feenstra is al een aantal jaren actief als video-analist bij verschillende voetbalclubs. In 2015 verruilde hij zijn rol als teammanager binnen de Jeugdopleiding van ADO Den Haag voor een rol als video-analist bij deze zelfde profclub. In 2016 gaat hij als video-analist bij FC Dordrecht aan de slag, waar hij als analist betrokken was bij zowel de jeugdopleiding als het eerste elftal. Ook was Feenstra als video-analist bij clubs als AZ, Willem II en recent IJsselmeervogels. Nu maakt Feenstra de overstap naar TEC, waar hij de technische staf gaat ondersteunen met analyses van onze selectie.

Ook Feenstra kijkt ernaar uit om aan de slag te gaan bij TEC: “ Ik kom van IJsselmeervogels en dan ben je natuurlijk goed op de hoogte van de 2e divisie en de clubs die hierin zitten. Nou heb ik altijd al een goed gevoel bij de club TEC gehad en dat kon ik ook beamen na de gesprekken met de hoofdtrainer Hans. Professionaliteit, een stap omhoog maken een bepaalde visie… daar wil ik graag een deel van uitmaken en mijn steentje bijdragen. Ik had de keuze uit meerdere clubs maar ik heb uiteindelijk voor het gevoel gekozen en dat was bij TEC het sterkst.

Ik hoop dat ik komend seizoen met video-analyse kan bijdragen aan de ontwikkeling van het team en de club. Het visualiseren van wedstrijden/trainingen naar een hoger level tillen en faciliteren waar ik kan. Het zal weer een sterke divisie zijn dat is niet anders dan anders en ik hoop dat we een goede ontwikkeling dit seizoen kunnen doormaken met goed, mooi en aanvallend voetbal.

Ik kijk er enorm naar uit om de club TEC te leren kennen. De gehele club, dus van vrijwilligers tot aan jeugd, tot aan bestuur tot iedereen van het eerste. Verder kan ik niet wachten dat de competitie weer gaat beginnen, eerst start natuurlijk de voorbereiding, maar uiteindelijk gaat het om de wedstrijden waar het om het ‘echie’ gaat en om zo goed mogelijke resultaten neerzetten.”

Dennis Smit

De 39-jarige Smit kent een mooie keeperscarrière binnen de top van het amateurvoetbal. Niet alleen verdedigde hij het doel van clubs als NEC en De Treffers, ook stond hij bij clubs als OJC Rosmalen en JVC Cuijk onder de lat. In 2016 beëindigde Smit zijn actieve keeperscarrière bij De Treffers. De afgelopen 3 jaar is Smit is de keeperstrainer van de keeperselectie van OJC Rosmalen en als keepercoach betrokken bij FC Utrecht. Smit heeft zijn samenwerking met FC Utrecht nog 2 jaar verlengd en gaat dit combineren met zijn keepersschool Just for Goalkeepers en het begeleiden van de keeperselectie van TEC.

Dennis Smit kijkt uit naar de samenwerking met de technische staf van TEC en de club: “Ik verheug me erop om met de keepers van de selectie aan de slag te gaan. En ik streef ernaar om een echt en mooi team te creëren binnen het keepersgilde van TEC. Plus dat ik er ook echt naar uit kijk om samen met de technische staf, na een moeizaam jaar voor TEC, op sportief gebied echt te kunnen gaan presteren, want daar draait het natuurlijk wel om.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |