Home Laatste Nieuws SDC Putten voegt Joppe van Krevel aan selectie toe

SDC Putten voegt Joppe van Krevel aan selectie toe

door Redactie
0 reacties

SDC Putten voegt Joppe van Krevel toe aan de selectie. De voormalige speler van Veluwse Boys speelde afgelopen seizoen in de Onder 23 van SDC Putten.

Op de website meldt SDC Putten: ‘Joppe is een speler die zich snel onderscheidde. Hij komt dan weliswaar niet uit de SDC-gelederen, je kunt toch spreken van een jeugdspeler die zijn kans krijgt bij SDC Putten. Hij heeft zich de SDC-cultuur snel eigen gemaakt, en wist zich dusdanig snel te ontwikkelen dat ook hij wordt toegevoegd tot de A-selectie. Joppe heeft zich vorig jaar zelf aangemeld bij SDC, hij is 20 jaar en heeft zā€™n hele jeugd bij Veluwse Boys gespeeld, waar hij zijn debuut in het eerste maakte toen hij slechts 15 was. De afgelopen jaren is hij door meerdere verenigingen uit de buurt benaderd, maar dat heeft hij steeds afgewezen.’

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |